2009. január 5., hétfő

Roses of Damask - Restart

Már harmadánál jártam a csajszimnak, mikor úgy döntöttem, hogy újra kezdem másik anyagra. Fehér Murano-t választottam, amire sokkal könnyebb hímezni. Karácsony előtt kaptam kézhez az anyagot, azóta ennyit sikerült elkészíteni belőle. Remélem a jövő hétre sikerül befejeznem. :)

8 megjegyzés:

Heni írta...

Ahogy látom, ezt tutira befejezed hamar :D:D:D Innentől már haladósabb :D:D:D:D

Heni írta...

Amúgy mi volt a baj az előző anyagoddal? Olyan szépen bejelölgetted azt is, én tutira nem kezdtem volna újra, annál lustább vagyok, hogy kétszer dolgozzak :D:D:D:D

Névtelen írta...

Az előző anyag Permin volt. Nagyon zavart, hogy irtó vékony, szinte áttetsző és nehéz is rá dolgozni (nekem). Már annyira utáltam rá hímezni a csajszit, hogy tudtam, vagy lecserélem egy másik anyagra viszonylag kis veszteséggel vagy utálni fogom végig az egészet, netán fel is adom... na azt nagyon nem szerettem volna.
Hát így lett belőle Murano, amire viszont nagyon szeretek dolgozni és végre haladok is, mert 5 nap alatt jutottam el idáig, ami nálam nagy szó. :D

Judit írta...

valoban jol dontottel, h inkaab egy masik anyagot valasztottal mint hogy feladtad volna. nagyon gyorsan lehet veluk haladni ;) mondjuk en sem tudtam volna egybol egy masik anyagon kezdeni, egy kis idonek el kell telni, h ismet ugyan az himezzem (RR kannak kiveve ;)

Hencsi - bneheni írta...

Jaaa, így már értem, akkor tényleg jobb, hogy újra kezdted :D:D

Kriszti írta...

Szerintem mindenkép jól döntöttél. Inkább most dolgozz duplán, mint mérgelődj végig. Szépen készül a csaj.

Dóra írta...

Tök jól alakul, még ha dupláztál is belőle:) Drukk, hogy mihamarabb kész legyen!!!

Névtelen írta...

Köszi lányok a bíztatást! :)