2008. december 4., csütörtök

Pénzügyek

A csajszi még mindig nem utalta vissza a pénzt, úgyhogy az előbb irtam neki, hogy most mi van. Erre visszairt, hogy azért nem utalta át, mert amikor megigérte nem tudta, hogy ekkora értékű csomagról van szó. És hát ez jó sok pénz nekik, úgyhogy nem tudta megcsinálni még. Úgyhogy lányok addig nem rendelek újra... biztos ami biztos.

9 megjegyzés:

Ankaaa írta...

Nem lehetne megbeszélni vele, hogy tekintse azt az összeget előlegnek, ne utalja vissza (kár a bankokat gazdagítani) hanem tekintse előlegnek az újabb megrendelésnél?

Kriszti írta...

Nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastam Dóri sorait.
Nem lenne egyszerübb mindenkinek, ha csak a különbözetet kellene átutalni?

Dora írta...

Szerintem nagyon macerás lenne.
Most visszautal 1 összeget, én meg rendelek vagy 4 tételt, különböző cimekre küldve. Szerintem igy átláthatóbb, és nem elhibázható.
Egyébként kérdeztem tőle ezt a verizót, de ő mondta, hogy visszautalja inkább.
Meg hát ezt ő igy is úgy elbukta, azzal nem segitünk rajta pénzügyileg, hogy tartogatja.

Heni írta...

Dóri, még az is elképzelhető, hogy Ő sem fogja vissza kapni a csomagot?

Mit mondott egyébként, mennyit kell kb várnunk a vissza utalásra? Csak azért kérdezem, mert itt az év vége, ünnepek mindenhol, a postázás is belassul kicsit, szóval szerinted számíthatunk-e még idén csomagra. Tudom, hogy TE sem tudod pontosan megmondani, csak a véleményedre vagyok kíváncsi.

Dora írta...

Nem hiszem, hogy idén lenne csomag. Már csak azért is, mert az előző rendelést is feladtam augusztus 15-én, és postára adta szeptember 16-an. Szerintem ennyi idő volt, mire ilyen rettenet sok gyöngyöt összeszedett. Ha csak nem tárazott be magának egyúttal sokat, akkor nem hiszem, hogy hamar itt lesz.

Dora írta...

Heni, miért kapná egyébként vissza a csaj a csomagot? Azt mondta hogy 10 nap alatt magyarországon szokott lenni, nekem is általában igy jött, egyszer volt csak majdnem 3 hét.
Ehelyett 10 hetet vártunk, szerintem ez alatt már vissza is kellett volna mennie, ha valami miatt visszaküldik. De feltételezem, hogy szimplán lenyúlták az egészet.

Heni írta...

Hát, gondoltam, hogy kóvályog valahol a nagyvilágban, aztán előbb-utóbb vissza küldik a feladónak :(:( (hiába, azért naív vagyok ilyen téren még mindig) Azért sajnálom a nőt, mert nem kis érték veszett el neki, mi még szerencsések vagyunk hozzá képest, mert azért előbb-utóbb lesznek gyöngyeink a pénzünkért....

Dóra írta...

Sokáig olyan optimista voltam. Most egyre inkább úgy érzem, hogy idén már garantáltan nem látjuk a gyöngyeink!

Timici írta...

kíváncsi vagyok mikor utalja el a pénzt:S azért az fura, hogy csak most esett le neki mekkora értékű rendelésről is van szó, hiszen épp elégszer kerestük csomagügyben...no mindegy a lényeg, hogy visszakapjuk a pénzt és tudjunk újra rendelni:o) engem az sem érdekel ha jövőre jön meg, sőt talán jobban is járunk, mert a karis cuccok miatt szerintem nagyon elhúzódna az egész idén már