2008. december 11., csütörtök

Garden Verses

Dóra szólt, hogy tudom-e, hogy a Garden Verses csak 56 széles, és nem 60 ahogy a többi. Nem igazán értettem, hogy ez miért gond, végülis szinte egyik sem 100 magas, csak kb akkora, némelyik gyöngyöstől akkora csak. Szóval figyeljetek oda, hgy ha 60x100-as helyet jelöltetek be neki, akkor 2-2 hely kell a két oldalán.
Nekem ez azért nem volt gond, mert én simán leszámolom a 3x3-as tervezésű mintám, és ott egyszerűen középre volt rendezve minden.

8 megjegyzés:

Dóra írta...

Hahó, ha valakinek gond, hogy csak 56 x széles, az lécci szóljon. Mindössze annyi a gond, hogy ahonnan anno a mitát letöltöttem már természetesen törölt oldal. Úgyhogy csak akkor lehetne javítani, ha az eredeti minta valakinek megvan! Ott csesztem el, hogy úgy vágtam ki a mintát, hogy a szélén maradt 4 üres sor. Nem tudom, hogy nem vettem ezt észre... Szóval javítom ha kell, csak egy kis segítségre van hozzá szükségem minta címszó alatt!

Heni írta...

Na jó, most beégetem magam, de őszintén leírom, hogy miért nem kezdtem még el az első nőt: mert nem volt türelmem kiszámolni egyesével, hogy melyik nő hány szem széles... basszuskulcs, Ti meg tudtátok, hogy 60 szem széles mindegyik? :D:D:D:D:D Így jár, aki nem kérdez, és nem figyel...

Dora írta...

Heni, szélességben elvileg tényleg 60-asak voltak, csak magasságra volt különbség.
Dóra, én nem érzem gáznak, hogy nem 60 széles. Most az a baj, hogy akik emelett vannak, ott nagyobb lesz a rés?

Heni írta...

A magasság nekem tényleg tök mindegy, mivel jobb alulról szoktam kezdeni a hímzést, így csak a szélességeket kell bejelölnöm. Szerény véleményem szerint az a 2-2 szem szélesség különbség meg sem fog látszani.... én sem érezném gáznak az 56 szemet, bár ha már előre tudom, akkor sztem úgy jelölöm be az anyagon :D:D:D:DD

Kriszti írta...

Nekem megvan netről letöltve a minta. Nagyjából olvasható a minősége. Ha kell, átküldöm emailben.

Dóra írta...

Köszi Kriszti, de Henitől már megkaptam mail-ben a mintát. Én az enyémet kiegészítem, hogy 60-as legyen. Már csak ilyen sarkos vagyok:)

Kriszti írta...

Akkor Heni megelőzött. :)
Este én is berajzolgattam a mintámba a kiegészítést. Még várom az anyagom, igy legalább egy kicsit foglalkozhattam a mintával. :)

Dóra írta...

Én is berajzolgattam, elég ákombákom jelek lettek, de olvasható.

Én most már napok óta megint a Damaszkusz rózsáit böködöm. Majd pénteken mutatok róla fotót.