2008. szeptember 23., kedd

Első csajszi

Lányok,

mit szólnátok, ha október 1-től kezdődnek az eslő nőci hímzése?
Én arra gondoltam, hogy mivel nincsenek még itt a gyöngyök, és október egyig nem is biztos, hogy itt lesznek, de ha mégis akkor is meg el kell juttatnom mindenkinek, szóval mi lenne ha egy olyan nőcivel kezdenénk, amin nincs gyöngy.


Szóval őrá gondoltam! Mehet?

22 megjegyzés:

Heni írta...

Én nem tudom okt. 1-től kezdeni, de majd behozlak benneteket. Hajrá-hajrá csajok!! :):):)

Dóra írta...

Részemről oké.

Carol Anna írta...

Én benne vagyok! ;-)

CathlenKata írta...

Majd meglátom ...

Kriszti írta...

Azt hiszem én leszek az utolsó aki elkezdi. Az anyagom még nem érkezett meg hozzá. Rövidesen pedig pár napig kórházban leszek. Majd igyekszem utolérni a csapatot... Addig én is variálok az elhelyezéseken, de hogy 3*3as, az biztos.

Dora írta...

Kezdhetjük később is lányok!!

Kriszti, hihetetlen, hogy még mindig egyben ;) Mi lesz egyébként most? Mostmár megindítják, vagy csak mostmár tuti lesz valami? Jó helyen kérdezem, nem ;)?

Kata, mi az hogy majd meglátod? Én még jövök neked egy postázással, csak nem tudtam melyik legyen neked, az 1x9es vagy a 3x3-as. Megírod?

Névtelen írta...

Részemről is oké! :) Remélem addigra megkapom hozzá az anyagot...

Kriszti írta...

Még egyben... Igazság szerint van még egy hónap, de a doki szerint jó lenne ha még 2 hetet kihúzná(n)k valahogy. Egyelőre várakozó állásponton vagyunk.

Dora írta...

Kriszti, akkor csak biztatásként, nekem Botondra állandóan azt mondta a doki, hogy bármelyik pillanatban jöhet, mert nagyon lent volt, és már december eljén izgultam, hogy csak még maradjon, csak még egy kicsit. Eleinte azon izgultam, hogy vagy akkor legyen úgy karácsony előtt, hogy még hazaérjek karácsonyozni, vagy akkor már birja ki az ünnepeket. Aztán a dokim elment szilveszterzni, akkor azért izgultam, hogy még ne :-DD Aztán január 10-én programozott császár lett, mert nem jött. Mondjuk nem is baj, lehet, hogy nagy bajom lett volna, ha megindul magától.

Dora írta...

Ja, meg Kriszti, bocsi, hogy nem jutott eszembe, hogy neked meg az anyagod az amerikai csomagban lesz... úgyhogy lehet, hogy mégis meg kéne inkább várnunk!

Heni írta...

Lenne egyébként egy kérdésem: lesz a nőknél valami sorrend, vagy mindenki azt hímzi, amelyiket éppen akarja, vagy kedve van hozzá? Megállapodtatok már valamiben, amiről esetleg lemaradtam?

Kriszti írta...

Nálunk is ez a helyzet. Lent van a baba, és folyamatosan nekifesziti a buksiját a császáros hegemnek. Szóval elég egy rossz mozdulat, és már menni is kell... Remélem azért október közepéig meggondolja magát, nem szeretnék ráhúzni.
Miattam ne várjatok, majd utolérlek benneteket. :)

Heni írta...

Egyébként Kriszti, nem irigyellek, ezt az utolsó időt én nagyon útáltam a harmadiknál. 38 hetesen már könyörögtem az orvosnak, hogy csináljon valamit, mert már nem bírom tovább, aztán szerencsére csinált is :):):) Én azért szurkolok, hogy kicsit még bennt maradjon a bébi, meg azért is, hogy ne húzzál rá :):)

Dora írta...

Heni, én úgy gondoltam, hgy lesz sorrend a nőcik hímzésénél. Mert ezért SAL. Az persze más tészta ha valaki lemarad, akkor lemarad ;) De a nőci hímzéssorrendje ugyanaz lenne.
Azért ezt választottam egyébként, mert Anikó csak 4-et hímez, és ezért azzal a néggyel gondoltam hogy kéne kezdeni.
Egyébként mindenki össze-vissza akarta csinálni? Mert hát akkor nem sok értelmét látom, hogy legyen blog, mert SALnak hívjuk...

Dóra írta...

Lehet, hogy rosszul értelmezem, de a SAL-nak nem az a lényege, hogy mindenki ugyanazt hímezgeti? Vagyis mindannyian ugyanazt a nőcit egyszerre. Csak a lehetőség nyitott, hogy mindenki más ablakot, keretet, mittoménmit tegyen köré, vagy változtasson a színeken. Nekem ez a Mirabilia Sal is ugyanolyan elv szerint megy, mint a BC SAL, vagy a Ralina-féle táska SAL. Mindenki ugyanazt készíti épp és a végén mindenkié hasonló lesz, csak a tempó más egyénileg. De szóljatok, ha rosszul értelmeztem a dolgot.

Nekem ráér a kezdés, még pár dolgot be szeretnék mindenképp fejezni, hogy nyugodt szívvel öltsek bele az első Mira nénibe.

Kriszti! Húha, nem is tudtam, hogy baba előtt állsz. Császárhoz nem tudok mit hozzászólni, megy a drukk, hogy a heg rendben legyen.

Dóra írta...

Köszi Mariann, erre voltam kíváncsi.

Dora írta...

Jól tele van elgépelésekkel az előző birásom :-D meg értelmetlenül fogalmazottakkal...
De fáradt vagyok...
Itt meg azt akartam irni, hogy "Mert hát akkor nem sok értelmét látom, hogy legyen blog, MEG SALnak hívjuk..."

Dora írta...

Mondom beírásom... mi van ma este velem?!?!!?

Heni írta...

Igen, én is így gondolom, csak furcsállottam, hogy még sorrendet sem beszéltük meg, de már az első nőt kellene kezdeni, ezért kérdeztem. De végülis nekem tök mindegy, úgysem oda teszem, ahová a többség, tehát így is, úgy is ugrok a kockák között, így mindegy, hogy melyik hónapban melyiket kell majd hímezni, csak azt hittem, fogjuk tudni előre is, hogy ha valaki kicsit előrrébb menjen, esetleg tudja, hogy melyikkel.... nem tudom, értitek-e amit mondani akartam. Szóval a SAL lényegével én is tisztában vagyok (ugye nem az első sal-om nekem sem), csak megfogalmazni nem igen tudom a dolgokat :):):)

Dora írta...

Ja, annak semmi akadálya, hgy meglegyen a sorrend. Csak most azért böktem erre, mert a 4 csajsziban ez benne van, és nincs rajta gyöngy, és gondoltam akinek van kedve esetleg nekieshet ;)
De irok teljes sorrendet is. A sorrend csak azért alakulna általam, mert nem mindenki himzi mindet. Mondjuk igy már nehéz lesz, hogy te sem himzel egyet :-D De majd a két utolsó lesz a waiting for shis, meg a sok gyöngyös :-D Majd holnap leirom a sorrendet ;)

Kriszti írta...

Köszönöm a drukkolást mindenkinek. Reméljük minden rendben lesz majd. Már elég fárasztó, főleg, hogy a másfélévesem nem érti meg, hogy anya miért nem ugrik azonnal, ha kitalál valamit. De nekem sokszor felállni is fáj, nemhogy lendületből indulni. :(

Dorottya írta...

Én is lehet, hogy csak később kezdek egy kicsivel..... még anyagom sincs. Ötletem sem , hogy milyen anyagra szeretném... :-(