2009. február 2., hétfő

Tadam, tadam, tadam..... Ankaaa





Végre elkészültem én is a macával!!! Szerettem csinálni, igaz kicsit sokáig tartott. Karácsony miatt sokáig kényszerpihenőn volt, így már nagyon vártam, hogy elkészüljön. Jó, hogy nem vagyok vele határidőhöz kötve :-)))Nálam négy csaj fog elkészülni ebben a SAL-ban, megmutatom őket is.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szép lett!

Carol Anna írta...

Nagyon szép lett! :-)
Alul a karját nem kontúrozod?

Ankaaa írta...

Auuuuu, az kimaradt :(((

Kösz, hogy szóltál!!!

Dóra írta...

Látom a kontúr valahogy nehezen megy. De a tiéd nem fületlen! Szép lett nagyon. Következőbe mikor szúrod a tűdet?

Ankaaa írta...

Halvány nagyon a kontúr jelölése, a következőnél filccel ki fogom emelni. A fülére külön figyeltem nehogy lemaradjon, mint Dóráé :)))

A múlt héten átpakoltam két szekrényt, így most megint új helyre kerültek a kincseim. Az öröm, és a sóhaj váltogatta egymást. Találtam egy csomó olyan anyagot amit megvettem, de már nem tudom mihez, sőt azt is elfelejtettem, hogy ilyen anyagaim vannak. Utána meg azon szörnyülködtem mennyi megkezdett munkám van amit be kellene fejeznem. Kompromisszumként kiválasztottam négyet, ezeket fogom hetente váltogatni. Az elmúlt hét a csajomé volt. Ezen a héten Bálint szakácsa készül. Amennyire élveztem csinálni, most annyira utálom. Jövő héten a Ralina féle táska lemaradásomat kell behoznom, utána jön a szerelemhímzésem, a DIM képem. Addig, amíg el nem készül valamelyik nem vehetek elő mást :(((
Na kíváncsi vagyok egy hónap múlva is be tudom-e tartani?!

Anita írta...

Szép lett!

Kíváncsi vagyok, hogy fogod bírni ezt a hetenkénti váltogatást. Nekem is sok megkezdettem van, ez is csak szaporítani fogja a darabszámot, de már megvan az anyag és ma megyek a fonalakért, amivel a keretet fogom hímezni, lehet, hogy azokat előkészítem, aztán már csak a csajokat kell majd beletenni. :-)